Thur rrjetën tënde dhe fito!

Kap sa më shumë shokë në rrjetë që të jetë e mundur duke i ftuar ata përmes emailit dhe medias sociale.

Sa më shumë miq në uebin tuaj, aq më shumë shanse keni për të fituar një udhëtim mahnitës turistik në Nju Jork!

Regjistrohu tani!

OSE

(min. 8 karaktere, përdor shkronjat e mëdha dhe të vogla)
(jpg, png ose gif, min. 100 x 100 pikselë deri në maks. 3000 x 3000 pikselë, maks. 2 MB)
(Të gjitha fushat janë të detyrueshme)

Shiko reklamat për filmin sensacional "Spider-Man: Homecoming", këtu! #SPIDERMANHOMECOMING

 

Gama e produkteve

Zbulo se sa të fuqishme janë vërtet bateritë tona cilësore Panasonic

EVOLTA

Bateria alkaline e Panasonic që zgjat më shumë
Performancë e jashtëzakonshme në pajisje që kërkojnë sasi energjie të vogla, mesatare ose të larta

Përfitimet e produkteve

Projektuar për të plotësuar kërkesat për energji të pajisjeve elektronike moderne

Efikasiteti i energjisë = nevojiten më pak bateri = më pak ndikim në mjedis

PRO POWER

Zgjat deri në 85% më shumë
Furnizon me energji cilësore pajisjet personale

Përfitimet e produkteve

Siguron energji të besueshme, në çdo kohë dhe në çdo vend
Ideale për pajisjet që kërkojnë sasi energjie të larta ose mesatare
Gama e plotë e produkteve

EVERYDAY POWER

Zgjat deri në 50% më shumë
Një zgjidhje e përkryer për pajisjet që përdoren shpesh

Përfitimet e produkteve

Siguron energji të besueshme

Raport i shkëlqyer çmim/cilësi