Сплети ја својата мрежа и победи!

Фати колку што е можно повеќе пријатели во својата мрежа со поканување преку е-пошта и социјални медиуми.

Колку повеќе пријатели имаш на твојата мрежа, толку се поголеми шансите да освоиш неверојатно патување во градот Њујорк!

Регистрирај се сега!

или

(мин. 8 знаци, користи и големи и мали букви)
(jpg, png или gif, мин. 100 x 100 пиксели до макс. 3000 x 3000 пиксели, макс. 2 MB)
(Сите полиња се задолжителни)

Гледај ги форшпаните за сензационалниот Spider-Man: Филмот Враќање дома е тука! #SPIDERMANHOMECOMING

 

Палета на производи

Едноставно откријте колку се навистина моќни нашите висококвалитетни батерии Panasonic

EVOLTA

Алкална батерија на Panasonic со најдолга траjност
Исклучителни резултати кај уреди коишто имаат потреба од мало, просечно или големо количество на енергија

Придобивки од производот

Проектирана да ги задоволи потребите за енергија на модерните електронски уреди

Енергетска ефикасност = потребни се помалку батерии = помало влијание врз животната средина

PRO POWER

Траат до 85% подолго
Доставува висококвалитетна енергија за лични уреди

Придобивки од производот

Обезбедува сигурна енергија, во секое време и насекаде
Идеална за уреди кои имаат потреба од големо или просечно количество енергија
Целосна палета на производи

EVERYDAY POWER

Трае до 50% подолго
Идеално решение за уреди што се користат често

Придобивки од производот

Обезбедува сигурна енергија

Извонреден сооднос цена -квалитет